click tracking
Plus - SEObyte

Plus

Nu aveti (inca) un Website de prezentare a serviciilor?

Pentru a va alege, potentialii Dvs clienti trebuie sa fie ferm convinsi de profesionalismul afacerii Dvs. Iar la inceput, profesionalismul afacerii Dvs este sugerat de imaginea ei. Daca nu veti un website – o carte de vizita virtuala – unde clientii sa afle tot ceea ce au nevoie inainte sa ia o decizie:

  • ce servicii oferiti
  • ce tarife aveti
  • ce portofoliu exista
  • ce spun fostii si actualii clientii
  • alte informatii utile,

plecati din start cu un imens handicap.

In ziua de azi, nu mai aveti nici o scuza pentru lipsa unui site web. Noi va putem ajuta cu crearea cestuia, de la alegerea unui domeniu web, pana la lansarea site-ului online si inregistrarea lui in motorul de cautare Google (indexare), si chiar promovarea acestuia prin metode de optimizare pentru motoarele de cautare (SEO) astfel incat sa apaa pe prima pagina Google.

Tarifele pentru realizarea unui website de prezentare incep de la 600 de lei, in functie de complexitatea lui.

Pagina de Facebook

Facebook este o platforma sociala utilizata tot mai intens, si un loc unde va puteti gasi noi clienti, de aceea este obligatorie prezenta aici prin intermediul unei pagini de Companie / Brand. Daca doriti o pagina de Facebook realizata profesional, apelati la noi cu incredere.

Tarifele pentru pagina de Facebook incep de la 150 de lei, in functie de complexitatea ei.

Pagina Google My Business

Google My Business este un catalog realizat de Google unde sunt listate afaceri locale, si in foarte multe cazuri, acestea apar listate la cautari in sectiunea Google Maps. Aceasta este o sansa in plus sa apareti pe prima pagina Google atunci cand oamenii cauta servicii te tipul celor opferite de firma Dvs, DAR, pentru a aparea acolo, trebuie ca afacerea Dvs sa fie listata in Google My Business. Noi va putem ajuta cu intregul proces, de la realizarea paginii, pana la verificarea listarii si aparitia ei la cautari.

Tarifele pentru realizarea unei listari Google My Business incep de la 150 de lei, in functie de complexitatea ei.

 

Cu o experienta de peste 5 ani in domeniul promovarii pe Internet, echipa Seobyte este pregatita sa va ofere consultanta si sa va ajute sa va creati o imagine online cat mai reusita si mai profesionista, astfel incat potentialii DVs clienti sa isi spuna: “Da, aceasta este firma cu care vreau sa lucrez!”.

 

Ne puteti contacta la telefon 0724.301741, email office [at] seobyte.ro, sau puteti completa formularul de contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

|