click tracking
Servicii - SEObyte

Servicii

1. Servicii SEO

Activitatea principala a Seobyte este aceea de optimizare a website-urilor pentru motorul de cautare Google. Pachetele se servicii SEO se adreseaza acelor proprietari de site-uri care doresc o clasare in prima pagina a rezultatelor Google.ro pentru expresii de cautare relevante pentru produsele / serviciile oferite de afacerea lor.

Fara detalii tehnice greu de inteles, fara informatii inutile, fara pachete de servicii individuale (comentarii pe bloguri, postare de articole, like-uri pe Youtube, etc) – va oferim pur si simplu un loc in paradisul cautarilor pe Google.ro – prima pagina. Puteti afla mai multe detalii despre pachetele SEO disponibile aici.

Pe langa serviciile SEO, Seobyte mai ofera si urmatoarele tipuri de servicii:

2. Managementul reputatiei online

Avem grija ca atunci cand cineva cauta informatii despre firma Dvs online sa gaseasca doar rezultate care creaza o imagine placuta si de incredere a companiei Dvs.

Principalele canale pe care se lucreaza in acest scop: Social Media (Facebook, Twitter, Google+, etc) si Cautari in Google.

3. Creare prezenta online

Acest serviciu se adreseaza acelor posesori de afaceri Offline care au neglijat complet piata Online, si doresc sa acopere si acest segment. Noi va putem ajuta cu:

  • alegerea / achizitionarea unui domeniu
  • alegerea / achizitionarea unui pachet de hosting
  • crearea unui website potrivit pentru scopurile Dvs (prezentare, comert online, etc)
  • crearea unei identitati vizuale online (logo, bannere, carti vizita, etc)
  • crearea unei prezente in Social Media (pagini de Social Media optimizate – Facebook, Twitter, Google+, Pinterest, LinkedIn, etc), atragerea de followeri, like-uri, etc

4. Campanii reclama platita

Principalele metode de generare de trafic calificat (targetat) catre site-ul Dvs sunt optimizarea pentru motoarele de cautare, marketing prin Social Media si Reclama platita. La reclama platita pot fi folosite platformele Google, Facebook, LinkedIn, Twitter, etc. sau se pot plasa bannere / reclame text pe diverse site-uri locale sau nationale a caror public se incadreaza in piata tinta a clientului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

|