click tracking
Ce sa iei in considerare cand alegi un furnizor de hosting? - SEObyte

Ce sa iei in considerare cand alegi un furnizor de hosting?

Gazduirea web fiabila si performanta e cheia unei afaceri online de succes. Cand va ganditi sa va construiti un site web, o afacere de comert online, primul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare e alegerea gazduirii, neglijarea acestui aspect poate dauna site-ului dvs. intr-o varietate de moduri. Orice minut in care site-ul dvs. nu e online aduce cu sine pierderea unor oportunitati enorme.

Cu atat de multe optiuni in jur, este usor sa optezi pentru servicii de proasta calitate, insa alegerea gazduirii web potrivite e o investitie din care aveti numai de castigat. Sunt cateva aspecte pe care trebuie sa le luati in considerare cand va ganditi ce servicii de hosting doriti, in functie de complexitatea site-ului si nivelul de trafic pe care estimati ca o sa-l aveti pe site.
La ce trebuie sa fiti atenti cand alegeti serviciile de hosting:

Fiabilitate si uptime – Aceste lucruri sunt esentiale pentru ca decid cat de des va fi disponibil site-ul dvs. clientilor. Este absolut necesar ca gazda dvs. sa va garanteze un uptime de 99,9% ca sa nu ajungeti in imposibilitatea de a va accesa site-ul.

Suport tehnic – Asistenta pentru clienti e ceva crucial si companiile care pun accentul pe asta, au numai beneficii, deoarece un client multumit, va reveni si a doua oara cu mai mult entuziasm. Imaginati-va ca site-ul dvs. este down si indiferent ce faceti nu il puteti disponibiliza, iar echipa de asistenta nu va raspunde solicitarilor, acest scenariu este teribil si o mare pierdere pentru afacere.

Tocmai de aceea, recomandam Hostvision pentru ca se asigura ca beneficiati in permanenta de suport tehnic prin sistemul de ticketing, chat live si asistenta telefonica. De asemenea, gasiti informatii suplimentare in cel mai scurt timp la unele probleme intampinate si in sectiunea de blog sau articole suport.
Securitatea website-ului precum backup-urile regulate ale site-urilor web, firewall-urile și alte metode sunt esentiale pentru a proteja nu numai serverul web, ci si centrul de date în ansamblu. Datele, informatiile trebuie sa fie protejate pentru ca de asta depinde siguranta si increderea pe care o transmiteti clientilor. Inainte de a avea incredere intr-o gazda web, informati-va despre practicile lor de securitate.

SEO – viteza de incarcare si performanta site-ului au o corelatie cu clasamentul motoarelor de cautare. Daca site-ul dvs. dureaza prea mult pana se incarca, veti avea o rata de respingere mult mai mare, iar google tine cont de asta, in principiu pentru ca oferiti vizitatorilor o experienta slaba.

Petreceti ceva timp cercetand optiunile de gazduire disponibile. Pentru a putea lua o decizie, trebuie sa stiti ce tipuri de servicii de gazduire exista. Iar providerul de hosting potrivit trebuie sa va ofere o varietate de planuri, pe masura ce site-ul dvs. creste sa fiti pregatiti, sa aveti posibilitatea de upgrade.

Gazduirea shared/comuna este ideala pentru persoanele care detin site-uri web cu trafic redus si cei care nu au foarte mult continut pe site-uri, oferind posibilitatea si celor care au un buget redus sa isi administreze propriul site web. Prin gazduirea partajata toate datele dvs. sunt stocate pe un singur server impreuna cu alte sute sau mii de clienti, insemnand ca resursele serverului sunt impartite.

Gazduirea pe servere VPS este o optiune excelenta pentru site-urile de comert electronic, dezvoltatorii web si intreprinderile cu potential de crestere, datorita capacitatii de a se extinde, a flexibilitatii si a preturilor rezonabile. In cazul gazduirii pe servere VPS daca cineva experimenteaza un varf de trafic sau foloseste mai multe resurse, site-ul dvs. nu este afectat si resursele dvs. raman neatinse.

Cu un plan de gazduire dedicat, practic inchiriati intregul server pe care datele site-ului dvs. sunt stocate. Costurile ridicate vin la pachet cu cele mai inalte niveluri de performanta, scalabilitate, configurare si securitate. Cu un server dedicat puteti fi siguri ca beneficiati de o solutie premium de gazduire si ca tot continutul dvs. online e izolat.

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele la care trebuie sa fiti atenti. Fie ca detineti deja un site sau de-abia v-ati gandit sa va construiti o afacere online, testati posibilitatile si informati-va ca sa luati decizia corecta si care va raspunde nevoilor dvs. Analizati bine ce va ofera fiecare furnizor, doar de voi depinde succesul afacerii online. Din pacate, majoritatea intreprinderilor de comert electronic nu iau in considerare importanta gazduirii web si impactul larg asupra prezentei lor pe web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

|