click tracking
Servicii optimizare SEO Targu Mures - SEObyte

Servicii optimizare SEO Targu Mures

Afacerea Dvs are nevoie de mai multi clienti pentru serviciile sau produsele care le comercializeaza? Fie ca le oferiti doar local, sau la nivel national, Internetul va poate furniza un flux constant de potentiali clienti interesati de ceea ce oferiti. Insa pentru ca acest lucru sa sa intample, aveti nevoie de un website functional, si de trafic calificat catre acesta. Noi va putem ajuta sa obtineti acest trafic prin serviciul nostru de optimizare SEO Targu Mures, care va ajuta website-ul afacerii Dvs sa fie listat pe prima pagina a rezultatelor Google.

Promovare website prin optimizare SEO Targu Mures – Cum procedam?

Propulsarea unui site in rezultatele Google are doua etape principale, pe care le vom descrie pe scurt in continuare:

1.Etapa de optimizare On-Page:

In aceasta etapa, prin modificarea anumitor elemente ale site-ului Dvs (titluri, atribute de imagini, etichete, etc), ii explicam lui Google ce subiect acopera site-ul, si il ajutam sa il plaseze in lista cu rezultate potrivite. Tot in aceasta etapa se lucreaza la rectificarea diferitor parametri care ar putea “trage in jos” site-ul in rezultate: continut duplicat, continut fara valoare (din puctul de vedere al lui Google), viteza mica de incarcare a site-ului, etc..

2.Etapa de optimizare Off-Page

O data ce Google a a inteles perfect subiectul site-ului si ne-a pus in “grupa” potrivita, va trebui sa-i demonstram ca meritam sa fim in fruntea listei. Acest lucru se face prin cresterea popularitatii si autoritatii site-ului, in principal prin acumularea de legaturi (linkuri) de la alte site-uri catre site-ul in tema.

Cat dureaza o campanie de promovare prin serviciul de optimizare SEO Targu Mures oferit de noi?

Cel mai scurt termen pentru obtinerea unor rezultate notabile este o perioada de 3 luni. Pe unele nise, 3 luni pot fi suficiente pentru o clasare in prima pagina Google, iar in alte nise, e nevoie de mai mult timp. Din experienta noastra insa, va recomandam sa nu va multumiti doar cu o clasare in prima pagina, ci sa tintiti catre primele 3 rezultate, deoarece acestea beneficiaza de cel mai mult trafic din Google. Pentru o clasare in primele 3 rezultate, va trebui sa aveti rabdare minim 4 luni sau chiar mai mult, insa clientii nostri va pot confirma ca rezultatele sunt pe masura investitiei.

Preturi servicii optimizare SEO web site – Cat costa o campanie de optimizare pentru motoarele de cautare?

Costul depinde de 3 aspecte majore:

  1. Piata tinta (locala sau nationala).
  2. Numarul de cuvinte cheie pentru care se doreste pozitionarea in prima pagina a rezultatelor Google.
  3. Nisa in care este afacerea.

Oferim 3 tipuri de pachete SEO:

  1. Local business
  2. Magazin online
  3. Custom SEO

Fiecare din aceste pachete este oferit este oferit sub forma de abonament lunar, cu o durata initiala de minim 3 luni, cu posibilitatea prelungirii pe durata dorita de client mai apoi (in unitati de 1 luna). Dvs veti primi un raport initial cu pozitiile ocupate de site-ul Dvs la cuvintele / expresiile cheie alese, apoi la sfarsitul fiecarei luni veti primi un alt raport pe care sa puteti urmari cu usurinta evolutia site-ului in rezultatele Google.

Vreau promovare online pentru afacerea mea – Cum incepem?

Primul pas este sa ne contactati pentru a ne prezenta website-ul pe care doriti sa il promovati. Ne puteti gasi fie la telefon 0724.301741, fie pe email la office@seobyte.ro, sau puteti completa formularul alaturat. Dupa ce am avut placerea sa va cunoastem, pasii urmatori sunt:

  1. Intelegerea nevoilor Dvs
  2. Intocmirea unei oferte
  3. Semnarea unui contract de prestari servicii SEO
  4. Demararea campaniei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

|